piektdiena, 2010. gada 10. septembris

Jānis apsargs saka!

Rit jau šova piektā diena, un balsojuma rezultāti šokē. Jautājums kura te nav aita ir izrādījies par grūtu. Vairums balso par nevainīgām aitām, kā rezultātā jau četras aitiņas tika pakļautas šova organizatoru plānotajam "ādas novilkšanas" rituālam. Vai tas jasaprot kā pateicības upuris šova organizatoriem un atbalstītājiem? Vai Bikše no katras aitiņas saņēma labo augšstilbu un upura krūšu gabalu saņēma visi pārējie šova atbalstītāji? Vai atlikušo gaļu saņēma cilvēks maskā?


Šie ir tik daži jautājumi, kas nāk prātā, iepazīstoties ar šova rezultātiem un dzirdot trokšņus aiz aizvērtiem aizskariem.

Man negribās nevienu vainot vai nosodīt, tomēr jaatzīst, ka aitiņas jau no pavasara gaidīja šovu un izgāja speciālu sagatavošanās kursu par to, kā uzvesties galvaspilsētā. Tika atlasītas baltas, pūkainas, naivas un piemīlīgas aitas. Un tagad tās, tik vārgas un neaizsargātas, šova studijas vidū, aita viena pati to izturēt nespētu. Viņas ir tik vārgas, ka vienmēr dodas barā, dažkārt pat grūstās, lai nokļūtu bara vidū, drošībā. Bet aitu bariņš katru dienu kļūst mazāks.

Tādēļ, mīļie skatītāji, uzņemties atbildību par savu izvēli, rīcību vai rīcības trūkumu. Jo jūsu rīcība un izvēle atstāj iespaidu uz šova dalībnieku dzīvību un viņu dzīves apstākļiem. Esiet atbildīgi un apzinaties savas rīcības sekas.



Ar cieņu,

Apsargs

Jānis

1 komentārs: