otrdiena, 2010. gada 7. septembris

Domubiedru grupas „kopa” intervija ar Aigaru Bikši



http://www.esamkopa.lv/

3 komentāri:

  1. Stulbākais, ko var izdomāt. Jūs domājat, ka izmantojot aitas, kaut kādus zvērus, kam tā pat nav teikšanas, palīdzēs realizēt kaut kādas politiskas afēras. Tas ir nožēlojami, ka par naudu var uzpirkt Latvijas māksliniekus, lai tikai paspīdētu ar savu debilo uzskatu, par to, kas ir vai nav pareizi. Man ir kauns, ka Latvijas mākslinieks ir tik zemu kritis, lai izmantotu nevainīgus dzīvniekus, kā projekta sastāvdaļu.

    AtbildētDzēst
  2. Man savukārt šķiet, ka tam visam apakšā ir krietna deva humora un provokācijas! Ka nez vai dzīvnieki tiek tik šausmīgi izmantoti, tā drīzāk ir spēle, kurā nežēlīgi apmuļķo tieši cilvēkus - skatītājus :D Lai redzētu viņu dusmas un neattapību.

    AtbildētDzēst
  3. Interesanti uzzināt, vai anonīms Nr.1 ir vismaz reizi bijis apskatīties to instalāciju, vai arī viņš braši kāto pa rīgu aitādas kažociņā, cūkādas zābakos, sukā iekšā omes karbonādes, un viņam vienkārši 'ir viedoklis' par visiem un visu? Manuprāt, aitām apstākļi tur ir krietni vien labāki kā vidusmēra šķūnī, un neviens viņas neizmanto nekā citādi kā tikai simboliski... es jau neko, tikai tā pārdomāju o.O

    AtbildētDzēst